Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, παρευρέθηκε στη λαμπρή βραδιά που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, στο εστιατόριο DELTA στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΣΝ), αναδεικνύοντας μία σημαντική πλευρά του τουριστικού προϊόντος της χώρας, τη γαστρονομία.
Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού συνέπεσε με την παρουσίαση από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, του Οδηγού Michelin για την Αθήνα, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, θεσμικών φορέων του τουρισμού, Πρεσβευτών, δημοσιογράφων και ανταποκριτών Ξένου Τύπου.
Η Ελλάδα και ειδικότερα η Αθήνα αποκτούν ένα ακόμη ισχυρό πλεονέκτημα στον διεθνή ανταγωνισμό ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή.